Wij zijn op zoek naar jou! Geïnteresseerd in een boeiende job in een groeiend verzekeringsagentschap? Klik dan snel --> - Lees meer ...

Meld je aan in KBC Mobile

  • Klik in je overzicht op 'Mijn KBC' en kies je verzekeringspolis waarvoor je het verzekeringsbewijs nodig hebt. Daarna vind je het document via 'Details' en 'Bekijk je documenten'.


Vraag het aan Kate

  • Nog makkelijker je verzekeringsbewijs terugvinden in KBC Mobile? Vraag het aan Kate. Op je overzichtsscherm vind je rechts bovenaan het blauwe Kate-icoon. Tik erop om Kate op te starten. Zeg of schrijf dan onderaan in het startscherm 'Hey Kate, toon het verzekeringsbewijs van mijn voertuig'.

Hoe gebruikt u Kate?

  • Vooraleer u gebruik kunt maken van Kate moet u zich aanmelden in de KBC Mobile app. Dit kan heel eenvoudig door op het onderstaande icoon te klikken op het beginscherm nadat u bent ingelogd in de app.
Kate

Dit icoon is terug te vinden rechtsboven op het scherm.

Eenmaal dat Kate actief is kunt u heel eenvoudig een kopie opvragen van uw huidige kaart.

Onderaan het scherm kunt u zelf een bericht schrijven zoals bijvoorbeeld "Verzekeringsbewijs", vervolgens drukt u op het symbool naast uw tekst om u bericht te verzenden. Hieronder kan u zien hoe dat er exact zal uitzien.Het is eveneens mogelijk om Kate via spraakbediening te gebruiken.

Nadat u op het blauwe pijltje hebt geklikt (verzenden) zal Kate antwoorden met het verzekeringsbewijs toegevoegd aan de chat.

Verzekeringsbewijs


U kan het bestand downloaden of openen door op de link te klikken.


Meld je aan in KBC Touch:

- Klik vervolgens in het overzichtsscherm op de KBC-polis van je voertuig.

- Klik rechts op ‘Bekijk je documenten’.

- Je krijgt een overzicht van de documenten van je voertuig, waaronder je verzekeringsbewijs.

MEER INFORMATIE ROND HET VERZEKERINGSBEWIJS